test3
Sharp Eye3

Om meg

Jeg er en gutt på 17 år som går på Porsgrunn videregående skole. Jeg går i 2ndre klasse og går linja Medier og Kommunikasjon. Lidenskapen min ligger i å lage film, ta bilder, holde på med grafisk design og bygge nettsider. Jeg ønsker en videre karriere i disse feltene i framtiden og håper at du som kunde kan hjelpe meg med det.

Hva jeg gjør

Jeg tilbyr tjenestene: grafisk design, foto, film og nettside bygging. Hvis du jobber med et prosjekt som trenger noen av disse tjenestene, så kan tilbyr jeg dem. Jeg skal ikke skule at jeg ikke er noen profesjonell. Men jeg har ambisjon og jeg jobber hardt.

Hvorfor Velge meg

Jeg må alltid jobbe 110%, for å gjøre deg som kunde fornøyd. Jeg kan ikke sløse fordi jeg får kunder uansett. Målet mitt er derfor å sørge for at du får det akkurat som du ønsker det, fordi du er viktig for meg. Mine priser er også diskuterbare hvis du som kunde ønsker noe spesielt.

Tjenester

Grafisk Design

Grafisk design har et veldig bredt utvalg av tjenester. Noen eksempler er plakater, logoer, forsiden av en kalender, bokomslag eller emballasjer. Andre ting som jeg ikke har nevnt ovenfor er det bare å spørre om, så kan vi diskutere om jeg får det til, og hvilken pris.

Nettsidebygging

Nettside bygging er noe jeg har lært meg selv. Den siden som du er på nå har jeg kodet selv. Den består av html og css. Hvis du trenger en nettside med ditt eget design eller en uten et design, men ikke har kunnskap til å gjøre det. Så gjør jeg det for deg. Jeg kan da også designe nettsiden for deg. Priser må diskuteres angående størrelsen på siden/sidene, og om jeg også må designe den selv.

Film

Her tilbyr jeg å filme til arrangementer, bedrifter, operasjoner, konserter eller andre ting. Alt kan filmes så lenge du betaler. Jeg kan bruke drone hvis det trengs. Jeg bruker en Phantom 4 standard. Og som kamera bruker jeg ...... Jeg har drevet mest med film i disse kategorier: spillefilm, musikkvideo og Prosjekter. Priser må diskuteres angående lengde på filmen og hva slags klipp som må filmes.

Fotografering

Jeg kan ta bilder til kort, kalendere, musematter, arrangementer og andre ting som ikke står her. Jeg har lært om foto i 1 klasse videregående og har generell kunnskap om fotografering angående komposisjonsprinsipper, gylne snitt og kamerainnstillinger. Priser må diskuteres angående antall bilder, hva slags og hva de skal være til.

Adresse 1: Lovisenbergveien 17,
3770 Kragerø

Adresse 2: Kjølnesjordet 26,
3901 Porsgrunn

E-mail: davidvanbrunschot@gmail.com

Tlf: +47 98434465

Kragerø Consulting

Norsk agent for Verver Export

 

Vi håper på et blomstrende samarbeid

Nyheter

 

Verver Export er på Park og Anlegg messe i Lillestrøm

8 og 9 November 2017

Ta kontakt

 

Lovisenbergveien 17

3770 Kragerø

 

wvb@ververexport.nl

91 91 48 30

Copyright Kragerø Consulting